Идеи за боядисване на яйца в духа на минимализма

Идеи за боядисване на яйца в духа на минимализма

Нетърпеливи ли сте да се подготвите за предстоящия празник? Предстои задължителното боядисване на великденски яйца.

Традиционалистите залагат на сигурно. Пекат козунаците и шарят яйчицата по рецептите на бабите си. Ако вие сте от тези, които търсят нещо нестандартно и находчиво, ние ще ви помогне в начинанието. Предлагаме ви няколко семпли и красиви цветни идеи за минималистични великденски яйца. Те са лесни за направа и същевременно различни.

Минималистичният начин за оцветяване изисква да рисувате и украсявате с малки геометрични фигурки, буквички или рисунки. Поставянето на ситни точки на едноцветен фон е една от стилните идеи за боядисване на яйца.

Подберете внимателно цветовете. Красиви яйца се получават с нежни металикови тонове, а също така и с пастелни нюанси. Заложете на едноцветната визия и когато боядисате яйцата в желаната гама, определете цвета и модела на декорацията. Вземете си под ръка маркер, боички, фина четка и памук и действайте.

Нарисувайте нежни ивици от триъгълници, кръгчета и ромбове. Поставете известно количество дребни точки или изпишете послание на яйцата. Минималистичната визия ще ги превърне в истински шедьовър.

Различните яйца могат да бъдат например чисто черни с деликатни бели усмивки по тях. Дори една цифра върху едноцветно яйце би изглеждала различно и интересно.

Всеки от нас може да съобрази декорацията на яйцата си в съответствие с визията на дома си. Класиците да заложат на черно бяло и сиво, а експериментаторите на ярки цветове.

Сложете си гумените ръкавици, вземете снопче памук, напоено с разноцветни нюанси и оваляйте яйцето, докато получите пъстра хармония.

За да ви се получат добре и със силни цветове, макар и в светли тонове, запомнете, че е добре да боядисвате яйца с абсолютно бели черупки. Така дори и водните боички ще украсяват повърхността с лекота.

За да се запази декорацията трябва да ползвате водоустойчиви писалки и да работите върху изстинали повърхности.

Опитайте да сътворите нещо различно. Грабнете идеи от галерията ни и действайте. Пролетното настроение го изисква, а Великден го заслужава!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor