Петдесет нюанса сиво в хол с тюркоазени акценти

Петдесет нюанса сиво в хол с тюркоазени акценти

Представяме ви един отличен пример за съвременен и уютен хол намерихме със скандинавски привкус. Артистичния интериорен дизайн е красиво съчетан с няколко минималистични щриха тук-там и трябва да признаем, че получената комбинация е забележителна. И как няма, при положение, че тук е употребен един утвърден и винаги работещ похват за изграждане на ефектен интериор. Ако все още не разбирате какво имаме предвид, ще поясним – използвана е сравнително еднотипна гама с контрастни ярки акценти в един цвят. Иначе казано, целият хол е почти само в черно-бяло, сиво и цветни акценти в тюркоаз.

Цялостната привлекателна и успокояваща атмосфера е постигната чрез внимателното подреждане на детайлите и удивителната игра с цветовете. Макар и понякога ярките нюанси да не са за предпочитане в домашния декор, поради опасност от кич и претрупване, тук хармонията в цветовете е постигната с финес.

Интересът на дизайнера към фотографията прозира в повечето аксесоари – множество снимки в рамки и възглавнички с интересни щампи. А едва доловимата провинциална нотка в декора добавя още повече уют на този хол с тюркоазени акценти. Въпреки, че всекидневната е изпъстрена с аксесоари, цялостното усещане е за минимализъм.

Вземете идеи за декорация на вашата вскидневна, разгледайте този прекрасен пример!

източник