Светла и стилна дамска всекидневна

Светла и стилна дамска всекидневна

Едва ли си даваме сметка, но обзавеждането на красива дневна зона изисква голямо търпение, старание, а и не на последно място умения. Възможностите са много, но тъй като това е най-обитаваното помещение в дома се изисква да създадем уютно кътче, което да изразява собствената ни същност и предпочитания.

Предлагаме ви една стилна дамска всекидневна, дело на блогъра и предприемач Amanda Gluck. Чрез нея ще се докоснем до личните й предпочитания, а вие можете да грабнете някоя идея. Изборът на цветове в този интериор издава нежност – палитра, преливаща от снежно бяло, през светло сиво до наситен графит. Основен акцент придава квадратния мек килим на пода. Цялото обзавеждане е концентрирано около този елемент. В помощението откриваме удобна мека мебел с множество памучни възглавнички в нежни пастелни нюанси, телевизор на стената и масивна съвременна картина с лик на жена.

Колко кокетни са тези бели кресла и табуретки с модерен дизайн! Прозрачна ваза с красиви цветя, изящен порцеланов свещник, книги, списания и предмети с особен сантимент – всеки детайл определя характера на помещението. Изобилието от светлина, навлизаща през големите прозорци зарежда с положителни емоции.

Не е ли прекрасна тази дамска всекидневна !?

източник

Онлайн магазин на GRANDecor