4 Съвета за обзавеждане на малка всекидневна

Няколко съвета за обзавеждане на малка всекидневна

Когато разполагаме с малка всекидневна не бива да се плашим да експериментираме. И малките пространства си имат своите предимства и очарование. Не сдържайте творческото си вдъхновение, доверете се на нашата галерия и си помогнете в избора на решения.

Ето и няколко практични идеи за обзавеждане на всекидневна с неголеми размери:

  1. Използвайте цветове в светли нюанси

Изборът на светли тонове е перфектно решение за малки помещения. Визуално отварят пространството. За предпочитане са нежните нюанси на екрю, бяло, бежово и други бледи варианти. Акцент със силен тон можете да сложите само чрез дребните елементи при обзавеждане на всекидневна със скромни размери.

  1. Възползвайте се от естествената светлина

Колкото повече естествена светлина има в стаята, толкова по-просторна изглежда тя. Малките помещения се нуждаят от светлина, затова не затваряйте прозоръчните пространства с тежки завеси или плътни непромукаеми щори. Използвайте леки и светли феерични материи.

  1. Добавете огледала или стъклени елементи

Огледалата в стаята придават отворен вид и имат свойствата да разширяват пространствата. Те определено ще ви помогнат в обзавеждането на малка всекидневна.  

  1. Заложете на вградени мебели

Тъй като говорим за ограничена площ, добре е да се използват вградени мебели за подобно помещение. Така всяка ниша и ъгъл от стаята ще бъде уползотворени. Вече можете да намерите уникални мебели за вграждане и това няма да ви ощети или затрудни в избора на правилното обзавеждане.

Експериментирайте смело!

Онлайн магазин на GRANDecor