Няколко красиви предложения за всекидневни в синьо

Няколко красиви предложения за всекидневни в синьо

Когато проектираме интериорния дизайн на дома си първо трябва да изградим ясна концепция за стила и цветовете. Подготвили сме за вас галерия с предложения за всекидневни в синьо. Вероятно не сте се замисляли, но този цвят стои добре в комбинация с почти всеки стил обзавеждане. Предстои да се уверите.

Има няколко начина да употребите цвета. Да го ползвате, като основен, да тонирате само едната стена в хола с него или да изберете мебели в този нюанс. Изборът е индивидуален и във всеки случай отново зависи от това дали премисляте идеи за обзавеждане на дневна в стил рококо, барок, винтидж, скандинавски или модерен.

Важно е да определите и точния нюанс на синия цвят – блед, наситен, пастелен или ярък. В един артистичен дом ярките и силни акценти в цветовете биха подхождали идеално. Ако, обаче, правите къща на плажа ще е добре да заложите на светъл небесносин нюанс.

От предложенията в галерията се виждат добрите комбинации на цветовете със синьо. Отлично се балансира с бяло, кремаво, черно и сиво. Красиво изглежда, както в паралел с тъмен, така и със светъл тон.

Съобразете колко да оцветите в синьо и според квадратурата на хола. При по-малките пространства го поставете само на едната стена, а при по-големите можете да тонирате изцяло.

Разгледайте нашите предложения и се уверете колко красиво изглеждат всекидневни в синьо.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor