Няколко красиви идеи за модерни всекидневни

Няколко красиви идеи за модерни всекидневни

Прекарвате ли много време в хола си? В случай, че е така, можем да ви бъдем полезни с няколко красиви идеи за модерни всекидневни.

При обзавеждането на подобно помещение в дома трябва да се съобразим с няколко основни фактора: площта, с която разполагаме, изборът на цветова гама, стил на обзавеждане и декорация.

Ако имаме малка площ е добре да заложим на светли тонове – бяло, бежово, екрю и други нежни нюанси. Модерно обзавеждане в днешно време може да се постигне по няколко начина. Едни предпочитат да тонират основно в един цвят и неговите разновидности, а други избират да акцентират в ярки многоцветни нюанси на силните цветове.

Както можете да видите в галерията, ярките решения придават живинката в едно обзавеждане на хол. По-смелите от вас ще видят, че на пръв поглед абсурдните комбинации стоят стилно и красиво, стига да са поставени на правилната позиция. Визираме съчетанието на червено и лилаво.

Формата на мебелите в един модерен хол е важна за общата визия. Тя се определя от стила, който сте избрали. Можете да комбинирате овални и правилни форми, като например сферични полилеи, съчетани с прави диван и кресла. Секционните шкафове все по-често са предпочитани, несиметрично монтирани на стената.

Акцентите в стаята ще зависят отново от личния ви избор и квадратурата на стаята. Ако имате място сложете масивен лампион или голяма картина, а ако сте ограничени в пространството използвайте ярки елементи, за да внесете цвят в помещението.

Завесите създават уют. Могат да се комбинират с щори, но това ще зависи от естествената светлина, с която разполагате.

Ако обичате минималистичния стил заложете на стъклени перила и масички. Те ще изглеждат едновременно нежни и ефектни.

Очаква ви ремонт на хола? Почерпете вдъхновение от тези красиви идеи за модерни всекидневни!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor