Красиви всекидневни в индустриален стил

Красиви всекидневни в индустриален стил

Индустриалният стил е един от най-популярните стилове в интериора. Отличава се с незавършен вид, акцентиране чрез груби материали – бетон, метал, стомана и дърво. Недовършените или износени стари стени са бонус към визията на този стил. Характеризира се също и с отворен тип пространства – визия като на стар склад или изоставена фабрика. Смесването на тази идентичност с други концепции помага за персонализиране на пространството.

Добър пример можете да вземете от тези всекидневни в индустриален стил. Тухлените стени, промишлените мебели, балансирани в черно и бяло изглеждат стилно и красиво. Дори и подсилени с цветни килими и пухкави възглавници ще изглеждат сполучливо.


 

Мебели и декорация в индустриален стил


 

Ретро всекидневни в индустриален стил е едно от спиращите дъха дизайнерски решения. Не се страхувайте да добавите цвят към промишлените акценти, грубите стени или недоизгладения дървен под. Всичко това ще подсили въздействието на интериорния дизайн. Комбинацията между тъмни и пастелни светли тонове изгражда баланс в обзавеждането. Само един акцент, придаден чрез стената и ето, че всекидневната в индустриален стил е съвършена.

Оставете материалите на показ. Това ще ви гарантира успех и добра визия.

Онлайн магазин на GRANDecor