Комфортни и красиви всекидневни в кремаво

Комфортни и красиви всекидневни в кремаво

Всекидневната е сърцето на едно домакинство – място, където можете да прекарате голяма част от деня си, в компанията на близки хора и приятели. Това е достатъчна предпоставка да се постараем да обзаведем това помещение, така че да ни носи единствено комфорт и удоволствие.

За да се чувстваме удобно в една стая е добре, на първо място да я моделираме в подходящите тонове. Предлагаме ви няколко стилни идеи за всекидневни в кремаво.

Тонът е подходящ за почти всеки стил и дизайн. Това го прави универсален и предпочитан за обзавеждане. Изглежда достатъчно семпло и неангажиращо и е в състояние да отвори визуално и по-малките по площ помещения.

В галерията ще намерите няколко идеи за обзавеждане на всекидневна в кремаво. От пръв поглед се вижда, че този тон е много гъвкав и динамичен, в зависимост от цвета, с който е комбиниран.

Има вариант да заложим на стени и под в кремаво, а обзавеждането да контрастира в по-ярки или свежи мотиви. Комбинациите с тъмно синьо и кафяво, червено, зелено и черно са особено сполучливи. Добър баланс се постига и при съчетанието с корал или оранжево.

В зависимост от личното ни усещане можем да сложим цвета и като основен в мебелите и да разчупим атмосферата, тонирайки една или две стени с ярък или друг семпъл нюанс. Това е добре да се съобрази и с площта на стаята. В по-малките помещения за предпочитане са нежните комбинации, а в по-просторните имаме възможност за по-голяма импровизация.

Не подценявайте и смесването на кремаво с бяло. Тази симбиоза е изключително подходяща за домове с минималистично обзавеждане и разчупени пространства. Като акцент бихте могли да добавите черна маса, полилей или просто телевизор.

Приятният момент при избора на всекидневни в кремаво е, че могат да се подредят както в бароков стил, така и в класически, модерен или провансалски. Почти няма дизайн, който да не понесе нежната визия на този тон.

За да бъдете актуални и модерни у дома, заложете на меките и топли нюанси в кремаво!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor