Изискан и модерен интериорен дизайн на дневна

Изискан и модерен интериорен дизайн на всекидневна

Все по-често в наши дни се срещат всекидневни, представляващи комплекс от няколко обособени сектора – кът за готвене, за хранене, за почивка и за домашно кино. Предстои да ви запознаем с един особено изискан и модерен интериорен дизайн на дневна, дело на Интериорно Студио MOOD.

За да изглежда елегантно един интериорен дизайн на всекидневна е добре да се конструира на базата на няколко основни елемента: цветове, обзавеждане, осветление и форми. И когато всичко е балансирано и съчетано с удобство и практичност, успехът е гарантиран.

Разпознаваме четири обособени сектора в стаята – кухненски бокс, трапезарна част, кът пред уютната камина и ъгъл с мека мебел пред телевизора.

Тази всекидневна респектира с избора на цветове. Всекя от четирите части на помещението е тонирана в една и съща гама – бяло, съчетано с доза бледо сиво и дърво, с цвят на дъб. Тази симбиоза на нюанси е стилна и нежна. Подходяща е за подобни отворени площи и изглежда изискано и свежо.

Обзавеждането е съвременно и удобно. Формата на креслата около трапезната маса и на тези около камината е нестандартна. Меки възглавници подсилват удобството на скосените гърбове, а меланжът от бяло и сиво е въздействащ.


 

От магазина: Модерно обзавеждане и декорация за хол


 

По продължението на цялото помещение има големи прозорци, които денем позволяват навлизането на естествена светлина. Бели феерични завеси красят обстановката, а вграденото осветление под окачения таван деликатно прикрива корниза. Полилеите в цялата площ са еднотипни – големи бели сфери, спускащи се над трапезната и холовата маси. Двойни LED пана, вградени в красивия окачен таван допълват атмосферата.

Кухнята е елегантен сегмент в интериора. Бели гланцирани шкафове са в унисон с естествен фурнир и МДФ профили в натурален тон. Откриваме модерно обзавеждане с лек иноксов примес. Красив П-образен барплот разделя виртуално тази част на помещението от уютната трапезария.

Мек килим в бяло отличава сектора на масата за хранене.  Тя е елегантна, с правоъгълна стандартна форма и изчистена съвременна визия. Сивите кресла са в абсолютен синхрон, както с белите осветителни тела, така и с цялото обзавеждане наоколо.

Декоративна каменна стена с актуална визия в натурални тонове, модерна камина и две топли и удобни кресла – това е уютното кътче за релакс.

Нестандартната форма на помещението позволява да се използва всяка чупка в пространството. Скосеният ъгъл на стаята е обособен за меката мебел пред телевизора. Масивното пъстро пано на стената подсилва синхронизираните нежни тонове в стаята.

С всеки поглед, пред нас се открива отличен пример за интериорен дизайн на всекидневна. Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor