Идеи за разтегателни холни маси

Мултифункционалността на разтегателни холни маси

При обзавеждане за всекидневна подбираме няколко основни елемента, които да присъстват в помещението. Един от тях е масичката. Тя е важен акцент, който има многофункционална стойност, в зависимост от формата, размера и модела си.

Ще ви предложим няколко идеи за разтегателни холни маси, за да ви дадем възможност да откриете нещо подходящо и за вашата всекидневна. Ще останете очаровани от многопластовите приложения на този, на пръв поглед, непретенциозен елемент от обзавеждането.


 

Холни маси от GRANDecor


 

  1. Маса с разширяем дизайн

Тази маса в цвят орех и хромирани крачета се разтяга на ширина и дава възможност при необходимост да се превърне в удобна маса за хранене. Моделът би могъл да събере между 6 и 8 души.

  1. Лесносгъваема масичка

Този модел представен в два цвята – черен и бял е дело на дизайнерите от John Strand MK. Представлява правоъгълна издължена масика за кафе, която се разгъва във височина и се преобразува в отличен вариант за работен плот или маса за хранене. Идеално решение за тези, които работят вкъщи.

  1. Ниска конструкция със стъклени основи

Bellagio table е маса с ниска дървена площ върху стъклени основи. Това е идеалният вариант за масичка за лаптоп. Повдига се на височина и в ниската част остaва малко свободно пространство, в което можете да съхранявате дребни вещи, свързани с компютъра. Отлично би се вписала в един съвременен дом.

  1. Маса с гланцирана повърхност

Този модел е стилен и модерен. Гланцираната кремава повърхност и лъскавите иноксови основи изглеждат забележително, както в ниския вариант, така и разгънати. Това е една от типичните  холни маси, с предимството да се повдига и сваля според предпочитанието ви. Ще пасне прекрасно в луксозно, изискано жилище.

  1. Разтегателни холни маси в три части

Моделът наподобява стандартните разтегателни маси. Освен че се разделя на две част и се добавя трета по средата, предимството му е че се повдига и на по-високо. Това е класическия вариант на трансформацията на холова в кухненска маса. Тук, с лекота ще съберете семейните си приятели на вкусна вечеря.

  1. Разтегателна масичка в две части

Подобно на горния модел, Mini Table се разтяга и превръща в маса за хранене, но в две части. На същия принцип се повдига на височина и изпод основния плот излиза втори и се добавя успоредно до първия. Подходяща е за всекидневна в малко модерно жилище.

  1. Стандартна визия в различни цветове

Масата iMultifunzione Piccolo има семпъл, но съвършен дизайн. Изработена е от гланцирана плоскост и от масичка за кафе се трансформира в маса за хранене за четирима. Предлага се в няколко цвята и би могла да стои добре в модерно обзаведен дом.

  1. Нестандартна дървена конструкция

Масата MK1 е популярна с нестандартната си визия и дървената си конструкция. Изработва се от орех или дъб. Дизайнът й е прост, но това не пречи да е мултифункционална. Съвместима е с всеки тип интериорен дизайн.

  1. Индустриална визия

Ако търсите индустриален вид за масичката за кафе, не пропускайте моделът на Ana-white. Тази маса е с нормална база, която има функцията да се трансформира в бюро при необходимост. Регулира се единствено на височина.

  1. Маса, трансформираща се в легло

Странно или не, тази маса, проект на Rockler, е изклюително нестандартна. Не заради визията си, а заради свойството да се преобразува в легло. Почти всяка една страница на масата се разгъва в подходящата посока, за да се сглоби едно удобно единично легло.

Онлайн магазин на GRANDecor