Варианти за обзавеждане на всекидневни в сиво

Варианти за обзавеждане на всекидневни в сиво

В зависимост от стила и размерите на един дом е важно да определим подходящата тоналност за декора и обзавеждането. В последните години един от водещите цветове в интериорния дизайн е сивото. Това е тон, притежаващ богата гама от нюанси. От много бледи и пастелни, до наситени и тъмни.

Днес ще ви предложим няколко варианта за обзавеждане на всекидневна в сиво. Всички те изглеждат стилно и ефектно. Ако сте употребили по-светъл нюанс в мебелите, балансирайте с тъмни стени или постели на пода. За да внесете разнообразие е задължително да употребите още няколко ярки цвята в интериорния дизайн. Акценти в червено, тъмно синьо и оранжево ще придадат още по-голяма тежест на модерните всекидневни в сиво. Макар и считан за предимно мъжки цвят, този тон стои отлично в комбинация с розово. Сребърните акценти са една от съвременните идеи за обзавеждане на всекидневна.

За да не изглежда претрупано е добре да се съобразите с площта на помещението си. Ако имате простор и голямо пространство, можете  да си позволите по-тъмен вариант на сиво. Ако все пак холът ви е малък, тонирайте в светло стените и обзавеждането.

Грабнете идеи за всекидневни в сиво от галерията, която сме подбрали!

Онлайн магазин на GRANDecor