Възхитителна ‚умна къща‘ с невероятна панорама

Този смайващ дом се намира в Калифорния, САЩ и се радва на идеална позиция до самия бряг на Тихия океан. Разположен е на 490 кв.м. и предлага на своите собственици луксозно обзавеждане и несравними гледки (срещу скромната сума от 15 милиона долара, разбира се).

Построена основно от стъкло и стомана, и проектирана от известния архитект Пол Маклийн, тази къща е една от най-величествените постройки в Лагуна Бийч. Кацнала на ръба на скалата, тя гарантира префектен изглед към океана от всяка от стаите на всички три нива.

Уникален подземен гараж за три коли, който работи с подвижна рампа, позволява да паркирате направо в дома си. Рай за любителите на технологиите, тази ‚умна къща‘ разполага с цялостна система за управление от мобилното ви устройство, а виртуалният портиер на Amazon изпълнява всяка ваша прищявка. С един клик или гласова команда можете да контролирате осветление, щори, музика и много други.

Плъзгащи се стъклени стени обграждат дома и отстъпват място на обширни пространства за тераси за почивка или забавление, докато слушате как вълните се разбиват под вас. Частна пътека в непосредствена близост до дома дава достъп до широката пясъчна ивица.

Представяте ли си какво е да живеете на подобно място?!

Онлайн магазин на GRANDecor