Супер модерна къща на Каймановите острови

Тази супер модерна къща на самия бряг на Карибско море ще ви впечатли още преди дори да сте прекрачили прага. Уникална позиция на самия плаж, съвременна архитектура на две нива, Г-образен басейн и просторни открити площи, всичко това превръща имота във ваканционния дом-мечта.

Разположението на къщата позволява обитателите й да се насладят на невероятната морска панорама от всяка стая. Част от стените са заменени със сгъваеми стъклопакети, които поквално премахват границата между открито и закрито пространство.

Обзавеждането е семпло и модерно с цел да се осигури комфорт, но без да се отнема от простора на помещенията. Основна цел дизайнерите е да се акцентира върху красотата на природния пейзаж.

Освен огромната площ на верандата, инфинити басейна и двата хамака в близост до плажа, впечатление прави и още една открита площ – на покрива на къщата са обособени лятна кухня и трапезария, които осигуряват възможност да се любувате на разкошния залез докато вечеряте със семейството и приятелите си.