fbpx
Начало Видео

Видео

Насладете се на подбрани видео презентации на имоти от всички краища на света! Разгледайте най-луксозните, най-модерните и най-впечатляващите домове!

100 направи си сам идеи за организация и декорация на дома

100 направи си сам идеи за организация и декорация на домаvideo
Вижте 100 кратки направи си сам видеа, които ще ви дадат чудесни идеи за организация и декорация на дома. Запретнете ръкави и действайте!

Невероятни мултифункционални мебели за малки пространства

Невероятни мултифункционални мебели за малки пространстваvideo
Мултифункционалните мебели са задължителни за всеки, който се бори с тесните пространства. В това видео ще видите няколко впечатляващи трансформации.

Бягство от света в луксозно имение на Големия бариерен риф

Бягство от света в луксозно имение на Големия бариерен рифvideo
„Врата към рая“ е място, на което можете да се насладите на удобствата на 5-звезден хотел и в същото време да се чувствате като единствения човек на земята.

Тази вила е уединения рай, който винаги сте търсили

video
Официално можем да обявим, че раят на земята е на островите Търкс и Кайкос! Тук времето е спряло, за да отстъпи място на вечното щастие и хармония!

Модерна двуетажна къща с басейн и разкошна панорама

Модерна двуетажна къща с басейн и разкошна панорамаvideo
Ето как изглежда хубавият живот! Този невероятен дом е олицетворение на перфектната комбинация между лукс, уединение и висока класа в обзавеждането.

Хавайско бижу на две нива в близост до океана

Хавайско бижу на две нива в близост до океанаvideo
Когато пред къщата си виждаш несравнимата красота на океана, а задния ти двор представлява свежа тропическа гора, няма как да не се почувстваш в рая.

Невероятна къща от дърво и камък с гледка към езерото

Невероятна къща от дърво и камък с гледка към езеротоvideo
Тази впечатляваща къща предлага да собствениците си простор, лукс, уединение и невероятна гледка както към гората, така и към езерото пред нея.

Блясък и лукс: Пентхаус Версай във Вегас

video
Дом като този няма как да остане незабелязан! Пентхаус Версай е разточителен апартамент на няколко етажа в центъра на града на греха – Лас Вегас.

Имението на Майкъл Джексън във Вегас

video
Заповядайте с нас да разгледаме дома на една от най-емблематичните фигури на нашето време – Краля на попа, Майкъл Джексън. Внушителен имот на 6900 кв.м.!

Уютна атмосфера в лятна вила с перфектна локация

Уютна атмосфера в лятна вила с перфектна локацияvideo
Ако мечтаете за уединено място сред невероятна тропическа зеленина, което да ви дарява с несравними гледки, то това е то! Насладете се!

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ