Начало Видео

Видео

Насладете се на подбрани видео презентации на имоти от всички краища на света! Разгледайте най-луксозните, най-модерните и най-впечатляващите домове!

100 направи си сам идеи за организация и декорация на дома

video
Вижте 100 кратки направи си сам видеа, които ще ви дадат чудесни идеи за организация и декорация на дома. Запретнете ръкави и действайте!

Невероятни мултифункционални мебели за малки пространства

video
Мултифункционалните мебели са задължителни за всеки, който се бори с тесните пространства. В това видео ще видите няколко впечатляващи трансформации.

Бягство от света в луксозно имение на Големия бариерен риф

video
„Врата към рая“ е място, на което можете да се насладите на удобствата на 5-звезден хотел и в същото време да се чувствате като единствения човек на земята.

Супер модерна къща на Каймановите острови

video
Уникална позиция на самия плаж, съвременна архитектура на две нива, Г-образен басейн и просторни открити площи, това е ваканционния дом-мечта!

Частен замък насред живописен природен пейзаж

video
Това невероятно имение може и да ви изглежда като излязло от приказка, но ви уверяваме, че е съвсем истинско. Намира се на частен остров в Монтана, САЩ.

Тази вила е уединения рай, който винаги сте търсили

video
Официално можем да обявим, че раят на земята е на островите Търкс и Кайкос! Тук времето е спряло, за да отстъпи място на вечното щастие и хармония!

Модерна двуетажна къща с басейн и разкошна панорама

video
Ето как изглежда хубавият живот! Този невероятен дом е олицетворение на перфектната комбинация между лукс, уединение и висока класа в обзавеждането.

Хавайско бижу на две нива в близост до океана

video
Когато пред къщата си виждаш несравнимата красота на океана, а задния ти двор представлява свежа тропическа гора, няма как да не се почувстваш в рая.

Невероятна къща от дърво и камък с гледка към езерото

video
Тази впечатляваща къща предлага да собствениците си простор, лукс, уединение и невероятна гледка както към гората, така и към езерото пред нея.

Островна приказка, издигната над океана

video
Тази едноетажна къща в Хавай гарантира на своите собственици релаксираща островна атмосфера и несравними залези над Тихия океан. Насладете се на обиколката!

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ