Практични аксесоари за дома: огледало за баня

Практичен елемент в обзавеждането огледало за баня

При обзавеждането на баня значение имат дизайнът, формата на помещението и цветовете. Когато става дума за интериорa, има неща, без които просто не си представяме една баня. Едно от тях е огледалото за баня – аксесоар, който е колкото функционален, толкова и необходим от дизайнерска гледна точка.

Независимо дали искате да пребоядисате или да промените целия интериор в банята си, огледалата винаги ще допринесат за промяна във визията.

Ето и няколко идеи за огледало в банята:

  1. Дублирани огледала

За да подсилите визията можете да поставите две, а защо не и три еднотипни огледала в помещението. Ефектът се увеличава с поставянето и на две мивки под огледалата.

  1. Уникален дизайн

Едни от най-оригиналните и търсени огледала за баня са тези с неправилна форма. Нестандартната визия провокира въображението и разчупва вида на помещението. Това е подходящ начин да разнообразите банята без да добавяте ненужни аксесоари.

  1. Разнообразие от форми

Заложете на няколко и разнообразни по форма и вид огледала. Поставете ги по продължението на стената и ще постигнете невероятен ефект. Несиметричното разположение изглежда интересно и красиво.

  1. Висящи елементи

Отличен избор е и висящото огледало за баня. Подходящо е за всеки стил, като според нас, най-добре би изглеждало в по-ретро обстановка. В зависимост от избора на стил, може да виси, както на дебел канап или въже, така и на метална проволка.

  1. Допълнително осветление

Подчертайте огледалото си за баня с подходящо допълнително осветление. Плафони, аплици, луни или LED пана е въпрос на концепция. Просто съобразете избора на осветлението за баня със стила в помещението. Отблясъците и светлосенките ще създадат отлична атмосфера.

  1. Големи огледала

Големите огледала визуално разширяват пространството. Ако не разполагате с голяма площ, просто приложете този трик. За повече ефект, можете да добавите към огледалото и красива рамка. Цвета и орнаментиката съобразете с общата визия на банята.

Надяваме се да намерите своя вариант за огледало в банята. Бъдете смели и креативни. Направете своето интимно помещение в дома приятно и красиво!


 

Декоративни огледала от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor