Нестандартно решение за дома: баня в кутия

Нестандартно решение или баня в кутия

Френската дизайнерска компания Line Art създава интересно решение, представляващо просто баня в кутия. Специалната разработка за La Fonction е рожба на съвременната дизайнерска мисъл.

Както се вижда от снимките в галерията, имаме масивен дъбов шкаф, който е събрал компактно стандартно обзавеждане за баня. В затворения си вид, наподобява конструкцията на обикновен гардероб и едва ли някой би предположил какво се крие във вътрешността му.

Масивната дървесина и дизайнът излъчват солидна доза спокойствие и тежест. Сглобен е от успоредни високи греди, напомнящи добре познатите конструкции за сауна или парна баня за открити пространства.

Предимството на тази баня в кутия е компактният й вид. Солидната височина и тясното пространство, което заема на ширина е добра предпоставка да се позиционира във всякакъв тип помещение със стандартни размери.

В отворено положение модулът се разделя на условни три части. Централната конструкция побира няколко чекмеджета за съхранение, над тях мивка и голямо удобно огледало. Подвижните страници представляват рафтчета с подходящи приставки, закачалки за мултифункционална употреба. Помислено е даже за суетните господа. Имате допълнително подвижно огледалце, което ще ви помогне да подстрижете брадата си, без да ви липсва необходимия комфорт.

Както сами ще се уверите, в този модул има както къде да поставите душ гела и козметиката си, така и къде да закачите хавлиите за баня.

Изключително практично решение, подходящо както за всекидневна употреба в малко жилище, така и за ваканционна вила в гората или на морския бряг.

Онлайн магазин на GRANDecor