Луксозни бани с красива гледка

Луксозни бани с красива гледка

Банята е едно от най-интимните помещения в дома ни. В същото време, това е мястото, което позволява да вложите максимално въображение и да създадете една неповторима атмосфера с комбинация от цветове, материали, декорации и форми.

Луксозни бани се създават с определени предпоставки за това като бутиково обзавеждане и стилно и нестандартно оформление. Но както ще се уверите след малко местоположението на помещението е от особено значение.

Днес сме ви подбрали бани с красива гледка. Природна картина, градски изглед или необятна морска шир – гледката е предимство, което трябва да се оцени подобаващо. В зависимост от това, какъв тип гледка имате от банята си можете да подберете и подходящия интериорен дизайн.

Големите широки прозорци на партера в близост до разлистените дървета ни карат инстинктивно да се обърнем към природата. Семпъл фаянс в комбинация с дърво са отличен избор за подобна баня.

Морската гледка ни дава възможност да вложим свежи цветове в помещението. Тюркоаз и бяло са подходяща комбинация в този случай.

В градска среда можем да интерпретираме безрезервно. В бани с красива гледка към града бихме могли да заложим и на тъмни и наситени тонове. Черно, венге и кафяво са стилен избор за цветовата гама в помещението.

За да постигнем луксозно обзавеждане в банята си далеч не е необходимо да претрупваме пространството с мебели. Изчистените линии са предпочитани в съвременния дизайн. Овална вана, стилна душ кабина, семпло огледало с красив обков и практични шкафчета за съхранение са достатъчни аксесоари за гарантирано удобство.

Мраморните вани върху подиуми, дървените ламперии по стените и каменните облицовки са предпочитани от истинските ценители на лукса.

Бъдете креативни и ако имате нужда от идеи, доверете се на снимките, които сме приложили в галерията!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor