Банята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Макар да не прекарваме дълго време в нея, би било добре тя да е обзаведена уютно и практично, за да се чувстваме комфортно докато я ползваме.

Ремонтът на банята може да е свързан, както с цялостна трансформация на помещението, така и с дребни изменения, които да подобрят общата му визия и удобствата, които предлага.

Когато става дума за ограничени пространства, препоръчително е да се избягват тъмните тонове. Ако банята ви е боядисана в тъмен цвят, пребоядисайте я в светъл или просто заложете на класическия бял цвят. Не се съмнявайте, че това ще уголеми визуално помещението.

1. Преди

Баня 2 преди ремонт

След

Баня 2 след ремонт

2. Преди

Баня 12 преди ремонта

След

Баня 12 след ремонта

3. Преди

Баня 1 преди

След

Баня 1 след ремонт

Сменете остарялата вана с модерна душ кабина. По-малка или по-голяма – вие избирате. По този начин ще се сдобиете или с по-голямо пространство за къпане, или ще спестите малко площ за други цели. И в двата случая печелите.

4. Преди

Баня 15 преди ремонт

След

Баня 15 след ремонт

В случай, че си харесвате ваната и не възнамерявате да се разделяте с нея, винаги можете да замените завесата около ваната с красива PVC конструкция и матирано стъкло. Изглежда елегантно и се поддържа лесно.

5. Преди

Баня 13 преди ремонт

След

Баня 13 след ремонт

6. Преди

Баня 6 преди ремонт

След

Баня 6 след ремонт

Добавете цветен акцент в обзавеждането на банята или просто сменете остарелия моноблок, смесителя на мивката и душа.

7. Преди

Баня 7 преди ремонт

След

Баня 7 след ремонт

Не на последно място, ремонтирайки своето мокро помещение, не забравяйте и декорацията. Красивото огледало на стената, свежите цветове на малките детайли, дребните акценти – кошници, закачалки и осветление са важни елементи за постигане общата завършена визия на помещението.

8. Преди

Баня 20 преди ремонт

След

Баня 20 след ремонт

9. Преди

Баня 19 преди ремонт

След

Баня 19 -след ремонт

10. Преди

Баня 11 преди ремонт

След

Баня 11 след ремонт

11. Преди

Баня 16 преди ремонт

След

Баня 16 след ремонт

12. Преди

Баня 9 преди ремонт

След

Баня 9 след ремонт

13. Преди

Баня 5 преди ремонт

След

Баня 5 след ремонт

Старите мокри помещения имат често срещан визуален недостатък – тръбите на много от тях са видими. Прикрийте ги като ги вградите в практичен шкаф например. Свободните площи под умивалника също могат да бъдат усвоени с монтирането на красив двукрилен шкаф с рафтове за съхранение.

14. Преди

Баня 3 преди ремонт

След

Баня 3 след ремонта

15. Преди

Баня 17 преди ремонт

След

Баня 17 след ремонт

Онлайн магазин на GRANDecor