Идеи за красиви екстравагантни вани

Удобни и красиви екстравагантни вани

Обновяването на баня е много сериозно начинание. Ако имате колебания как да се обзаведете и нямате ясна концепция как искате да изглежда банята ви, ние бихме могли да ви помогнем с няколко идеи за екстравагантни вани. Някои от тези модели са неизменна част от едно модерно обзавеждане и изглеждат много стилно.

Класическите вани днес са синоним на лукс, спокойствие и наслада. В момента на пазара можете да намерите точно това, което искате. Предложенията отговарят еднакво адекватно на всякакви стилови решения и предпочитания.

Белите вани са неизменна част от съвременния дизайн. Те са добър пример за екстравагантни вани. Могат да имат специфичен дизайн, форма и конструкция. Позиционират се както на пода, така и във въздуха или на импровизиран подиум.

Със същият успех се предлагат и вани в черен цвят, които са по-смел и предизвикателен избор. Единственото неудобство при тях е, че този тон е по-сложен за поддържане. Всеки отпечатък се вижда и трябва да бъде прецизно почистен. За сметка на това са много елегантни, модерни и предразполагат към релакс.

Оригинален е и вариантът на баня със стъклена вана. В комбинация с богата орнаментика от ковано желязо, този модел би могъл да се впише отлично в една барокова атмосфера или в дом сред природата.

Дървените облицовки за вана също са красиви и елегантни. Когато сте позиционирани сред пищна зеленина, те подсилват връзката с околната среда. Вариантът за вана, вградена в пода също не е за пренебрегване. Намираме го за стилно и нестандартно решение.

Комбинациите от мрамор, камък и дърво са предпоставка за отличен дизайн в баните. Каквото и решение да вземете за обзавеждането, екстравагантни вани ще се впишат безупречно на този фон.

Бъдете смели и креативни в идеите си. Ако имате нужда от помощ се доверете на снимките в галерията. Струва си да бъдат видяни!

източник