Красиви идеи за баня с вградено осветление

Красиви идеи за баня с вградено осветление

Осветлението е важна част от всяко помещение. То може да създаде усещането за уют и да допринесе за подчертаването на акценти в интериора.

Всеки от нас поне два пъти на ден прекарва различно време в банята. Затова наличието на удобства и уют в това помещение са задължителни. Ако ви предстои ремонт или пък довършителни работи в банята на своя нов дом, разгледайте колекцията ни от идеи за баня с вградено осветление.

Неизменна част от обзавеждането за баня са и огледалата. Сигурно си мислите, че това е скучна част от интериора и няма как да изглежда по-нетрадиционно, но ще се уверите колко уникални идеи се предлагат на пазара. Можете да заложите на неправилна или овална форма, да закупите огледало за баня с подсветка, гравирано, матирано, в рамка или изчистено. Най-доброто решение е това, което подхожда перфектно на вашето помещение.


 

Осветление за баня от GRANDecor


 

Осветените огледала са разкошен декоративен елемент в съвременния дизайн. Те добавят допълнителен блясък, яркост и солидна доза елегантност в обстановката.

Огледалото с подсветка е идеално решение за малка баня. То може да освети цялата стая, като придава отенъци в пространството. Колкото по-голямо е огледалото, толкова по-осветена ще бъде площта на помещението. Разположението му е добре да бъде непосредствено над мивката, където най-често всеки от нас има нужда да му е светло и комфортно. Прочети повече...

Онлайн магазин на GRANDecor