За нас

GranDecor.bg е едно от водещите онлайн издания за интериорен дизайн и обзавеждане на дома в България. От създаването на списанието през 2012 година до момента предлагаме на своите читатели 2 000+ статии и 30 000+ снимки на интериори от всички краища на света. Нашата цел е да ви представим най-добрите идеи за обзавеждане и дизайн, за да можете да изберете тези детайли, които ще паснат на личния ви вкус. Създайте мечтания си дом с GranDecor!

*****

Ние не притежаваме нито продаваме, който и да било продукт представен на сайта. Ако се нуждаете от допълнителна информация относно конкретен продукт или дизайн, моля, последвайте линка под всяка статия.

Този сайт се предоставя „както е“ без никакви декларации или гаранции, изрични или подразбиращи се, за пълнотата, точността, надеждността и наличността по отношение на интернет страницата или информацията, продукти, услуги, или свързани с тях графики, показани на нея.

Всички използвани снимки в онлайн списанието съдържат линк /в или под статията/към източника. Въпреки това, ако смятате, че по някакъв начин нашите публикации нарушават авторските ви права – моля свържете се с нас и ще ги премахнем!

Ако използвате материали от GranDecor в публичното пространство, моля поставете обратен линк към нас.

*****

От 2016 година GranDecor е партньор на Etsy – най-големия интернационален онлайн пазар за търговия с ръчно изработени авторски изделия и винтидж стоки. В някои от статиите ни ще откриете афилиейт линкове към Etsy, които водят до конкретна стока. Ако закупите тази стока, ние може да получим малък процент от продажбата /взема се от продавача и не утежнява крайната цена/.