Идеи за модерна поставка за телевизор

В наши дни все по-модерни са телевизорите с фина и тънка конструкция, които се поставят незабележимо и плътно до стената. Особено практичен е варианта да позиционирате големия си LCD екран върху поставка за телевизор.

Съществува възможност да закрепите телевизора си директно на стената, но в този случай ще се чудите къде да поставите допълнителните устройства към него – модем, DVD плейър и колонки, например. За да изглежда елегантно и същевременно удобно и практично, днес ще разгледаме няколко красиви примера за поставка за телевизор.

Обикновено тези модули са добра опция за съхранение на вещи. Срещат се в разнообразни варианти – отворена нестандартна визия с асиметрична конструкция или просто стандартен модул, наподояващ обикновен шкаф с вратички.

Материалите за изработката могат да бъдат всякакави. В зависимост от цялостния стил в помещението, можете да изберете от стъклена конструкция до модули с дървена структура или такива от гланцирани плоскости.

Цветовете и перлените оттенъци също са въпрос на личен избор. Ако стените ви са подсилени с ярки цветове и гланц боя, бихте могли да заложите на по-семпла и изчистена визия за шкаф за телевизор.

Ако стените отзад са бледи и едноцветни е добре да вложите по-голямо въображение при избора на поставка за телевизор. Гъвкава, многостепенна конструкция в цветни или райирани тонове например.

Ако обичате отворените повърхности можете да поставите модема и другите устройства видимо върху конструкцията. В случай, че искате да скриете всички технически подробности около телевизора си изберете шкафче с плъзгащи или падащи вратички, зад които ще можете да скриете всички кабели към устройствата.

Стъклените вратички са отличен избор за съвременно обзаведен хол, където прозрачността да е в синхрон с иноксовите тръбни мебели и олекотените конструкции. Масивните дървени плоскости под телевизора ще подхождат при едно ретро или винтидж обзавеждане.

За да е максимално удобно, не пропускайте да използвате всяко свободно пространство под шкафа за телевизора за съхранение на списания или книги. За повече уют, подсилите визията с малка нощна лампа до телевизора.

Всички тези идеи могат да се реализират, като шкафчетата се монтират или пряко на подовата настилка или на минимална височина от 10-15 см над земята. Съобразете го с позицията на останалите си мебели в помещението и го съчетайте стилово в обстановката.

Дали ще заложите на поставка за телевизор с кухи пространства, с нестандартна форма или на правоъгълен модул с интересна конструкция, изберете сами. Ние само ще опитаме да ви насочим с предложенията, които събрахме в галерията си. Успех!

източник

Related posts

One Response to Идеи за модерна поставка за телевизор

 1. Поставките за телевизори монтирани на стената, като на предпоследната снимка от галерията, са изключително приятен и елегантен вариант за по-малки помещения, но както подчертавате в статията – всичко зависи от цялостния стил на стаята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Поръчай уникален подарък

  Персонализиран подарък
 • Вижте още

  Хотели и курорти

  Модерен интериор

  Луксозен интериор

Scroll to top