Направи си сам кафе кът у дома

Понякога на човек му се иска да разнообрази обстановката у дома. Има много начини за това. Обновете част от елементите в обзавеждането, подчертайте определена ниша или просто и лесно: направете си сами декорация в стаята.

Хората, които живеят в малко жилище по-често се нуждаят от подобно разнообразие. Днес сме приготвили една свежа идея за ентусиастите.

Направи си сам кафе кът във всекидневната. Ето и какво и нужно:

 1. На първо време е необходимо да подберете подходяща позиция. В нашия случай това е нишата пред прозореца, през който се открива гледка към улицата.
 2. Направете си дървена плоскост с неголяма ширина /да речем около 25 см/ и за по-добра визия можете да си приготвите две основи от ковано желязо. В случай, че задачата ви изглежда сложна, можете да заложите и на два елементарни перпендикуляра, които да държат здраво плоскостта. Могат да са както от винкел, така и от друг устойчив материал.
 3. Няколко дупки, дюбели, винтове, лека шкурка и минимални усилия и плотът вече е монтиран непосредствено пред стъклото.
 4. По желание, можете да оцветите плота с боя, но както се вижда, естественото дърво също не изглежда лошо.
 5. За удобство, е добре да сложим две столчета пред плота или ако имаме налични бар столове. В нашия случай две пластмасови високи табуретки вършат перфектна работа.

Ето го и кътчето за релакс. Малко материали, повече ентусиазъм, желание и всичко е под контрол.

източник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Поръчай уникален подарък

  Персонализиран подарък
 • Вижте още

  Хотели и курорти

  Модерен интериор

  Луксозен интериор

Scroll to top