Идеи за разтегателни холни маси

При обзавеждане за всекидневна подбираме няколко основни елемента, които да присъстват в помещението. Един от тях е масичката. Тя е важен акцент, който има многофункционална стойност, в зависимост от формата, размера и модела си.

Ще ви предложим няколко идеи за разтегателни холни маси, за да ви дадем възможност да откриете нещо подходящо и за вашата всекидневна. Ще останете очаровани от многопластовите приложения на този, на пръв поглед, непретенциозен елемент от обзавеждането.

 1. Маса с разширяем дизайн

Тази маса в цвят орех и хромирани крачета се разтяга на ширина и дава възможност при необходимост да се превърне в удобна маса за хранене. Моделът е изработен от Dwell и в разтегната площ би могъл да събере между 6 и 8 души.

 1. Лесносгъваема масичка

Този модел представен в два цвята – черен и бял е дело на дизайнерите от John Strand MK. Представлява правоъгълна издължена масика за кафе, която се разгъва във височина и се преобразува в отличен вариант за работен плот или маса за хранене. Идеално решение за тези, които работят вкъщи.

 1. Ниска конструкция със стъклени основи

Bellagio table е маса с ниска дървена площ  върху стъклени основи. Това е идеалният вариант за масичка за лаптоп. Повдига се на височина и в ниската част остaва малко свободно пространство, в което можете да съхранявате дребни вещи, свързани с компютъра. Отлично би се вписала в един съвременен дом.

 1. Маса с гланцирана повърхност

Този модел е стилен и модерен. Гланцираната кремава повърхност и лъскавите иноксови основи изглеждат забележително, както в ниския вариант, така и разгънати. Това е една от типичните  холни маси, с предимството да се повдига и сваля според предпочитанието ви. Ще пасне прекрасно в луксозно, изискано жилище.

 1. Разтегателни холни маси в три части

Моделът наподобява стандартните разтегателни маси. Освен че се разделя на две част и се добавя трета по средата, предимството му е че се повдига и на по-високо. Това е класическия вариант на трансформацията на холова в кухненска маса. Тук, с лекота ще съберете семейните си приятели на вкусна вечеря.

 1. Разтегателна масичка в две части

Подобно на горния модел, тази холна Mini Table се разтяга и превръща в маса за хранене, но в две части. На същия принцип се повдига на височина и изпод основния плот излиза втори и се добавя успоредно до първия. Подходяща е за всекидневна в малко модерно жилище.

 1. Стандартна визия в различни цветове

Масата iMultifunzione Piccolo има семпъл, но съвършен дизайн. Изработена е от гланцирана плоскост и от масичка за кафе се трансформира в маса за хранене за четирима. Предлага се в няколко цвята и би могла да стои добре в модерно обзаведен дом.

 1. Нестандартна дървена конструкция

Масата MK1 е популярна с нестандартната си визия и дървената си конструкция. Изработва се от орех или дъб. Дизайнът й е прост, но това не пречи да е мултифункционална. Съвместима е с всеки тип интериорен дизайн.

 1. Индустриална визия

Ако търсите индустриален вид за масичката за кафе, не пропускайте моделът на Ana-white. Тази маса е с нормална база, която има функцията да се трансформира в бюро при необходимост. Регулира се единствено на височина.

 1. Маса, трансформираща се в легло

Странно или не, тази маса, проект на Rockler, е супер нестандартна. Не заради визията си, а заради свойството да се преобразува в легло. Почти всяка една страница на масата се разгъва в подходящата посока, за да се сглоби едно удобно единично легло.

Насладете се на тези интересни предложения!

източник

Related posts

One Response to Идеи за разтегателни холни маси

 1. Къде може да се поръчат масите ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Поръчай уникален подарък

  Персонализиран подарък
 • Вижте още

  Хотели и курорти

  Модерен интериор

  Луксозен интериор

Scroll to top