Страхотна визия на екстравагантна мансарда

Има пространства и помещения, които предразполагат към творчество, въображение и избор на стилни решения. Поглеждайки към тази екстравагантна мансарда оставаме с точно това усещане. Тя представлява артистично жилище, разположено в центъра на Москва и излъчващо визия от антикварно съвършенсто, стил и класа.

Цветовете са изразителни и тежки – тъмен махагон, червено, черно, металик и естествено дърво. Съчетанието между елементите е съвършено и зарежда с куп положителни емоции посетителите на дома. Безспорният принос за това е на архитект Лев Лугански.

Комбинацията от индустриална визия и смели модерни решения е малка част от чара на всекидневната. Недовършени тухлени стени, неправилни форми, дървени греди по тавана, изискано осветление, стилно пиано, красив свещник с внушителни размери, масивен диван с орнаментика и изискани кресла от обърната кожа – всеки елемент носи заряд в помещението.

Голямото огледало, фееричните завеси и артистичните съвременни картини са в отличен синхрон с умишлено недоизпипан вид на тавана и стените в помещението. Всеки елемент, от количката за дърва, до витата метална стълба е поставен на точното място и пулсира с верния заряд.

Отворената площ на тази екстравагантна мансарда е част от очарованието й. Липсата на стени и врати в изобилие изобразява общата картина по-цветно и стойностно. Кухнята плавно се прелива в трапезарията, а достъпния подход към спалнята с душ е безупречно взето решение. Оголените черни тръби по стените в съчетание с лъскавия фаянс и солидния под са изключителна идея на дизайнера. Индустриалното и тежкото бароково излъчване, съчетани с романтични нотки са решение, което буди възхищение.

Насладете се на това съвършенство!

източник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Поръчай уникален подарък

    Персонализиран подарък
  • Вижте още

    Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top