Преустройство на склад

Представяме ви преустройство на склад, който се намира в Йоро, Япония. Заложено е на минималистичен дизайн, като така остава много свободно пространство и помещението “диша”.  Прозорците на стените не са много големи, но вратите са стъклени и така се осигурява достатъчно дневна светлина. Стените на основното помещение са бели, но за някои от сервизните помещения са избрани дръзки наситени цветове като ярко жълто и лилаво. Всекидневната заема съвсем ограничено място и се състои от малък килим, стъклена маса, кресло и зелено растение за украса. Интересно решение е удълженият кухненски остров, в единия край на който е разположена чешмата, а в другия – масата за хранене. Таваните на помещението са сводести и при направеното преустройство на склад е създадено второ ниво, използвано за малко работно място.

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Поръчай уникален подарък

    Персонализиран подарък
  • Вижте още

    Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top