Минималистичен апартамент

Красив, стилен и повлиян от азиатската култура и изкуство, така бихме описали този минималистичен апартамент. Неговото обзавеждане и дизайн внушат изключително спокойствие и хармония. Вероятно това се дължи да умело подбраните цветове като бяло, кремаво, светло дърво и черно.

Всекидневната е представена от бял, мек диван, на чийто фон контрастират черни декоративни възглавнички. Пред дивана е поставен пухкав кремав килим, който допринася за усещането за уют в стаята. Зад дивана откриваме бюро, което е раположено, така че да позволява фронтална видимост към телевизора и към цялата стая.

Кухнята е разделена от хола частично със своеобразен декоративен параван в черен цвят. Кухненските шкафове и кухненският остров са решени в бял цвят, който пасва идеално на иноксовите кухненски уреди. Окачен таван и скрито осветление се грижат помещението да изглежда светло и просторно.

Следвайки принципите на минимализма, спалнята е обзаведена оскъдно. Откриваме единствено голямо легло покрито с бял спален комплект, който съвпада с цвета на стените и тавана.

via

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Поръчай уникален подарък

    Персонализиран подарък
  • Вижте още

    Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top