Красив апартамент с акценти в ярки цветове

За да бъде винаги актуален един дом, обикновено при обзавеждането се залага на класическото, поне в цветовата гама. Ясно се вижда и в този скандинавски апартамент.

Във всички стаи преобладават бяло и черно с традиционна подова настилка и наистина изглежда подредено и стилно. Интересно впечатление правят, обаче, акценти в ярки цветове като жълтия шкаф и стъкления оранжев полилей в кухнята, шарената черга под масата в трапезарията, цветните възглавнички на дивана и бонбонено розовият килим в хола. Всичко това придава особен закачлив акцент в дома. Силните ярки цветове му дават живот и изразяват настроението на хората, които го обитават. На белия фон, в детската стая чудесно се нанасят пъстри елементи – постелки, възглавнички, играчки, книжки с картинки, множество рисунки по стената. Истинско приказно царство. А в спалнята на възрастните настроението се променя само от акцента на едни чаршафи в ярки цветове.

Дори и да сме заложили на по-семпли тонове в обзавеждането си, винаги можем да добавяме цветни акценти според настроението. Така ще си гарантираме разнообразие и комфорт по всяко време.

източник

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Поръчай уникален подарък

    Персонализиран подарък
  • Вижте още

    Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top