Идеи за малък апартамент

В днешно време да имаш собствено жилище се счита за лукс. Независимо от размера на апартамента, винаги е хубаво да се прибереш у дома. Най-често ни се налага да се съобразяваме с ограничената площ на жилището и за това днес искаме да споделим с вас някои идеи за малък апартамент. На снимките ще откриете един очарователен дом, разположен в центъра на Мадрид, който разполага с едва 45кв.м. жилищна площ. Независимо от това, той предлага всички удобства, от които се нуждаете и се характеризира с функционално разпределение и очарователен интериорен дизайн.

Влизайки през входната врата се озовавате в тесен и дълъг коридор. Насреща се намира банята, в десния край е спалнята, а наляво откриваме кухня с барплот, трапезария и хол, слети в едно общо помещение. Стените предвидливо са боядисани в бяло, за да създават усещане за простор. Бели са и мебелите, които контрастират на пода от естествено дърво. Множество дребни, разноцветни акценти са разпръснати из цялата къща. Откриваме шарени черги на земята, цветни възглавнички на дивана, картини по стените и още много други детайли, които вдъхват живот на жилището.

Вярваме, че разположението и интериора на този прекрасен апартамент ще ви помогнат с идеите за обзавеждане и на вашия собствен дом.

via

One Response to Идеи за малък апартамент

  1. Ключовата дума е УДОБСТВО .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top