Допълнителна светлина с модерни лампиони

От дизайнерска гледна точка, светлината в едно помещение е от особено значение. Има жилища, в които трудно навлиза естествена светлина или просто цветовете изискват допълнително осветление, което да подчертае интериора.

Независимо дали е тъмно в стаята или има достатъчно слънчева светлина, тези модерни лампиони са отлично решение при обзавеждане за хол. Приемете ги като стилен аксесоар, подчертаващ елемент или просто като необходим акцент на фона на красивия дизайн във всекидневната.

В зависимост от стила, избран за помещението, лампионите могат да бъдат от дърво, стъкло, плат или метал. Всеки от вариантите носи своята уникална идентичност .

Ако изберете стъклени варианти е добре да са съчетани с метални основи в нетрадиционни форми. Подходящи са за хол с модерно обзавеждане, цветни и богато обзаведени помещения.

Дървените модерни лампиони могат да са отлично допълнение към тежко бароково обзавеждане или стая с ретро визия, например.

Цветните лампиони от плат стоят добре във всеки стил интериор. Те са добър избор за основен елемент в стаята, около който да се надгражда нежна визия на мебели и форми.

Разгледайте галерията ни, за да ви подскаже правилния ход за вашето пространство!

източник

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Поръчай уникален подарък

    Персонализиран подарък
  • Вижте още

    Хотели и курорти

    Модерен интериор

    Луксозен интериор

Scroll to top